Tijdelijk gesloten

Wegens de huidige sanitaire maatregelen zijn wij tijdelijk gesloten tot 04/04/2020. Neem contact met ons op als je vragen hebt over vooraf betaalde reserveringen of vakantiekampen. Zorg goed voor jezelf en je dierbaren.

Expo HOPE

05-06/09 Culture Kids is erg trots om te worden geselecteerd voor deze expo met andere prachtige projecten die een positieve impact op de wereld hebben! Kom en ontdek 200 initiatieven en projecten voor een betere wereld bij Tour & Taxi. Bekijken!

Scholen

Op zoek naar een unieke activiteit voor je klas? Wij bieden leerreizen aan kinderen van 6 tot 12 jaar oud. We bieden ontdekkingspakketten uit verschillende landen van de wereld, maar ook filosoofworkshops. Meer informatie gebruiksaanwijzing

Meertalige bibliotheek

Een grote meertalige bibliotheek is beschikbaar voor kinderen om te verkennen en te genieten. Het idee is om thuis boeken te delen en ze uit te wisselen om nieuwe te lezen, dus laten we onze kinderen motiveren om hun verbeelding te stimuleren!

Verjaardagen

Verjaardagsfeestjes bij Culture Kids! Voor alle kinderen vanaf 4 jaar. Het is een unieke en onvergetelijke ervaring om van te genieten met je speciale vrienden! Kies een speciale creatieve of kookworkshop om met je vrienden te doen. Mogelijk elke zaterdag! Meer te weten