Vakantiekampen

Leuke vakantiekampen met ontdekkingsthema’s.  Als het weer het toelaat, organiseren we picknicks en fietstochten in het bos. Hier is het programma voor de zomervakantiekampen:

1-2 JULI – ZONNESYSTEEM

Het zonnestelsel verkennen en er een persoonlijk model van maken. Verhalen over de ruimte, creatieve en kookworkshops. Elke middag buitenplezier in het bos.

5-9 JULI – BEROEMDE KUNSTENAARS

Picasso, Dali, Pollok, Matisse, Warhol, Keith Haring en nog veel meer inspirerende kunstenaars… Een week vol knutselen voor de kinderen, zowel binnen als buiten!

12-16 JULI – BEDREIGDE DIEREN

Duik in de jungle en de diepten van de oceaan om meer te weten te komen over de meest bedreigde diersoorten en hoe we de diversiteit van onze planeet kunnen behouden. Presentaties, activiteiten en knutselen over het thema en dagelijks buitenplezier in het bos.

9-13 AUGUSTUS – ALLES OVER INSECTEN

De insectenwereld verkennen… leren over de levenscycli en het belang van al deze essentiële kleine wezens en hoe ze bijdragen aan het behoud van diversiteit. Buitenpret in het bos, insectenjacht, knutselen rond het thema en dagelijkse kookworkshops.

16-20 AUGUSTUS – THEATER EN PUPPET MAKEN

Op zoek naar creativiteit, verbeeldingskracht en expressie? Dan is dit het kamp voor jou! Veel improvisatieworkshops om spreken, acteren en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Kinderen zullen prachtige verhalen bedenken en interpreteren en hun eigen pop maken. Dagelijkse knutsel- en kookworkshops en buitenpret in het bos.

23-27 AUGUSTUS – ONTDEK MAROKKO

Laten we Marokko en al zijn culturele schatten verkennen. Fascinerende landschappen, mensen, tradities, eten en ambachten. Een prachtige leerreis met dagelijks knutselen en koken, maar ook buitenexcursies in het bos.

30-31 AUGUSTUS – MUZIEK MAESTRO

Twee dagen muzikaal plezier! Workshops om te leren over verschillende instrumenten en om verschillende muziekstijlen te behandelen. Ze zullen op een evenement hun eigen instrumenten bouwen.

Algemene informatie:

Alle kampen zijn onderdompeling in FR/EN en omvatten uitstapjes naar het nabijgelegen bos.

Activiteiten in 2 groepen (3-5 jaar en 6-12 jaar)

Activiteiten van 9.00 tot 16.00 uur

Kinderopvang van 8:30 tot 17:00 uur

Prijs voor de hele week: 200 € Prijs voor 1 dag: 50 € Alle maaltijden en snacks inbegrepen. 10% korting voor het tweede kind Voor een “korte week” wordt de prijs berekend op 40 € / dag.

Plaatsen zijn beperkt tot 12 kinderen per groep. Om u in te schrijven vult u het formulier