Vakantiekampen

Leuke vakantiekampen met ontdekkingsthema’s. Hier is het programma voor de komende vakantiekampen:

Zomerkamp – Water World – 1 – 3 juli

Leerreis naar het strand en de diepe blauwe zee! Kennis, verhalen, muziek, kunst en kunstnijverheid over het onderwaterleven en de schoonheden van de onderwaterwereld.

VOL! Zomerkamp – Dierenplaneet – 6 – 10 juli

De schoonheid van natuur en dieren. Kennis, verhalen, muziek, kunst en kunstnijverheid over: vogels, vissen, insecten en insecten, zoogdieren, reptielen en amfibieën. De magie van de dierenwereld ontdekken. Buiten plezier, fietsen en picknicken in het nabijgelegen bos.

Zomerkamp – Rond de wereld – 13 – 17 juli

Een snelle reis rond de wereld naar de verschillende continenten. Kennis, verhalen, kunst en ambachten over een continent elke dag: Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, Europa, Azië, Oceanië, Antartica! Buiten plezier, fietsen en picknicken in het nabijgelegen bos.

Zomerkamp – Forest explorers – 20 – 24 juli

Het verkennen en herkennen van bomen en natuur, zintuiglijke wandelingen en yoga in de natuur. Veel tijd buiten spelen, fietsen in het bos en speurtochten. Koken en knutselen rond het thema van het bos.

Zomerkamp – Onze planeet – 17 – 21 augustus

Zorg dragen voor het milieu, leren over klimaat, transport, energie. Ecologisch leven en gezond eten. Enkele eenvoudige experimenten en veel creatief plezier bij het maken van een papier-maché planeet, kunst van gerecyclede materialen. Een speciale vegetarische dag en het koken van gezonde recepten. Buiten plezier, fietsen en picknicken in het nabijgelegen bos.

VOL! Zomerkamp – Ontdek Tanzania – 24 – 28 augustus

Een Afrikaanse parel ontdekken … het Serengeti National Park en de dieren. Kilimandjaro, hoogste berg in Afrika, de tropische eilanden met marineleven, koraalriffen en walvishaaien. Creatief plezier met kralen en sieraden maken, kleidieren maken, schilderen op hout. Een proefje van Afrika in de keuken. Buiten plezier, fietsen en picknicken in het nabijgelegen bos.

Algemene informatie:

Alle kampen zijn onderdompeling in FR/EN en omvatten uitstapjes naar het nabijgelegen bos.

Activiteiten in 2 groepen (3-5 jaar en 6-12 jaar)

Activiteiten van 9.00 tot 16.00 uur

Kinderopvang van 8:30 tot 17:00 uur

Prijs voor de hele week: 200 € Prijs voor 1 dag: 50 € Alle maaltijden en snacks inbegrepen. 10% korting voor het tweede kind Voor een “korte week” wordt de prijs berekend op 40 € / dag.

Plaatsen zijn beperkt tot 12 kinderen per groep. Om u in te schrijven vult u het formulier in en geeft u «holiday camp» en de datums (of thema) aan in de beschikbare velden.