Wereld ontdekking workshops

Pack “Ontdek Mexico”

De activiteit duurt ongeveer 1u30 minuten en omvat een interactieve ontdekkingspresentatie over het land. Vervolgens een specifieke workshop om uit te kiezen: Frida Kahlo en zelfportretten schilderen, Mexicaanse muralists en samen een muurschildering schilderen, of de traditionele kunst van het maken van een piñata. Dit wordt afgesloten met een moment van gedeelde feedback en opgedane kennis.

Pack “Ontdek Zweden”

De activiteit duurt ongeveer 1u30 minuten en omvat een interactieve ontdekkingspresentatie over het land. Vervolgens een specifieke workshop om uit te kiezen: hun droomkamer ontwerpen in een schoenendoos, robots maken van allerlei gerecyclede objecten. Dit wordt afgesloten met een moment van gedeelde feedback en opgedane kennis.

Pack “Discover Australia”

De activiteit duurt ongeveer 1u30 minuten en omvat een interactieve ontdekkingspresentatie over het land. Vervolgens een specifieke workshop om uit te kiezen: Aboriginal “dot” schilderen van lokale dieren, het maken en schilderen van een natuurlijke wandelstok. Dit wordt afgesloten met een moment van gedeelde feedback en opgedane kennis.

De animatie kan plaatsvinden in uw klaslokaal of in onze faciliteiten en is voor een groep van 12 kinderen tegelijk, inclusief al het benodigde materiaal. Andere landen volgen binnenkort. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Neem contact met ons op voor een afspraak